arrow_drop_up arrow_drop_down

R3 SCHOOLKAPSTOKKEN

STEVE JOBSCHOOL SNEEK

DE R3 SCHOOLKAPSTOK ECHT IETS VOOR U

De R3 kapstokken zijn ontstaan op het moment dat onze kinderen op de lagere school zaten. De rommel in de gangen van rondslingerende jassen en tassen, het gevecht om je tas er nog ergens tussen te proppen en de eeuwige luizen, heeft ons doen besluiten deze kapstok te ontwerpen. We zijn met het ontwerp naar de toemalige directeur gegaan en deze was gelijk enthousiast. Onze eerst opdracht. Sindsdien hangen de kapstokken door heel Nederland en Belgiƫ.


UW KAPSTOK ONZE ZORG

Bent u op zoek naar een kapstok, wij zorgen er voor. Binnenruimte is al 20 jaar het vertrouwde adres voor uw kapstok.

Wij luisteren naar uw wensen, komen eventueel vrijblijvend langs en maken een passende offerte. Inmeten en ophangen doen wij voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

R3 Boom

De R3 boom is een verrijdbare kapstok, die geschikt is voor elke ruimte. De R3 boom is in twee hoogten verkrijgbaar 127 cm. en 107 cm. Het aantal vakken kan men kiezen, maximaal 28 vakken en minimaal 8 vakken, dus aan beide zijden 4 vakken. De breedte van de vakken zijn 17 cm. of 15 cm. De R3 boom kan met en zonder naamplaatjes besteld worden.

R3 standaard

De R3 standaard is een halfronde kapstok met boven een vak voor een tas en onder een dubbele haak voor jas, gymtas of helm. De tussenschotten verhinderen het overlopen van luizen van de ene kraag op de andere. Het zorgt er ook voor dat elk kind een eigen plek heeft voor zijn of haar jas en tas.

De kapstok is er in 2 maten R3 standaard 50x25x17 en de R3 small 40x20x15 voor de kleintjes met minder grote tassen.


R3 basis

De R3 basis is een eenvoudige kapstok. De haken worden afgeschermd door een lat waar eveneens de naamplaatjes op bevestigd kunnen worden en er voor zorgt dat kinderen zich niet kunnen bezeren aan de haken.

R3 schoenenbak

De R3 schoenenbakjes zijn open zodat het vuil van de schoenen op de grond valt en eventueel natte schoenen, makkelijk kunnen drogen. Schoonmaken onder de bakjes is erg makkelijk, omdat de bakjes halfrond zijn. De bakjes zijn er in 2 maten en passen precies onder de R3 standaard of de R3 small.

R3 slang

De R3 slang is een kapstok waar je alle kanten mee op kan. De kapstok kan om een ronde paal of muur, een hoek, een driehoek, het kan allemaal. De kapstok is te koop met een enkele of een dubbele rij haken (zie foto)